Αναζήτηση με Κωδικό

Γιατί Keller Williams

Πετυχημένα μοντέλα, συστήματα, κουλτούρα, εκπαίδευση, καθοδήγηση και τεχνολογία

Πετυχημένα Μοντέλα & Συστήματα

Δοκιμασμένα από επιχειρηματίες του Real Estate, τα συστήματα και τα μοντέλα της Keller Williams θέτουν το πλαίσιο για κερδοφορία σε κάθε Αγορά.

  • Επιχειρηματικά Συστήματα: Πώς λειτουργεί μια επιχείρηση.
  • Οικονομικό μοντέλο: Στοχευμένες στρατηγικές για την δημιουργία κερδοφόρων επιχειρήσεων.
  • Οργανωτικό μοντέλο: Εξειδικευμένες θέσεις και αρμοδιότητες καθώς αναπτύσσεται η επιχείρηση.
  • Συστήματα παραγωγικότητας: Κατάρτιση, καθοδήγηση, marketing και εργαλεία τεχνολογίας για την αύξηση της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας.
  • Κουλτούρα: Το θεμέλιο κερδοφόρων, επιτυχημένων επιχειρήσεων Keller Williams.

Οικοδόμηση Πλούτου

Μέσω του συστήματος Αναπτυξιακού Μεριδίου (Growth Share System), η KW αναγνωρίζει και ανταμείβει τους Συνεργάτες που συνέβαλαν στην ανάπτυξη της εταιρείας με τις πλατφόρμες δημιουργίας πλούτου που διασφαλίζουν την απόκτηση παθητικού εισοδήματος.

Κουλτούρα και Πεποιθήσεις

Το αξιακό μας σύστημα επικεντρώνεται στο αμοιβαίο όφελος χωρίς συμβιβασμούς, την ακεραιότητα, την προτεραιότητα των πελατών, τη δέσμευση σε καθετί, την εμπιστοσύνη που χτίζεται με ειλικρίνεια, την επικοινωνία με σκοπό την κατανόηση, την δημιουργικότητα που γεννά ιδέες, και την ομαδικότητα μεταξύ των συνεργατών, την ισότητα με ίσες ευκαιρίες για όλους και την επιτυχία μέσω των ανθρώπων.

Εκπαίδευση και Καθοδήγηση

Από δια ζώσης σε διαδικτυακές εκπαιδεύσεις, online βίντεο και βραβευμένα προγράμματα καθοδήγησης – παρέχουμε την πιο προηγμένη και ολοκληρωμένη ευκαιρία μάθησης στο real estate παγκοσμίως.

Marketing & Τεχνολογία

Στην Keller Williams, τα brands των Συνεργατών μας αποτελούν προτεραιότητα. Πρωτοπορούμε στον κλάδο των ακινήτων με καινοτόμα εργαλεία ενίσχυσης της παραγωγικότητας.

Καριέρα

Γίνε Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας στην Keller Williams

4 λόγοι να κάνεις καριέρα στην KW

Τεχνολογία & Marketing

Εκπαίδευση & Coaching

Κουλτούρα

Οικονομικό Μοντέλο